Translate - Μετάφραση

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Απλώς με γούστο: Ο νέος κόσμος του γυναικείου ενδύματος στο Ντύσελντορφ.

Με νέα δομή θα παρουσιάζεται από δω και στο εξής η Διεθνής Έκθεση Μόδας CPD που διοργανώνεται από την Igedo Company στο Ντύσελντορφ δύο φορές το χρόνο. Η Igedo Company, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της αγοράς, θα επικεντρωθεί στη γυναικεία μόδα, αφήνοντας πίσω της το γνωστό κόνσεπτ των τεσσάρων παράλληλων εκθέσεων. Το σχέδιο αυτό θα υλοποιηθεί από την επόμενη κιόλας καλοκαιρινή διοργάνωση, που θα λάβει χώρα από 26 μέχρι 28 Ιουλίου 2009. Όπως είναι φυσικό, οι τομείς της έκθεσης θα δεχθούν αναπροσαρμογή, έτσι ώστε να προσφέρουν μια μεγαλύτερη και ακόμα πιο ποιοτική γκάμα γυναικείων κολεξιόν και αξεσουάρ και να δίνουν στους ενδιαφερόμενους μια πιο περιεκτική εικόνα για τον κλάδο.
Ο νέος κόσμος του γυναικείου ενδύματος θα περιλαμβάνει τους τομείς:

Impulse: η νέα εκθεσιακή πλατφόρμα για επιλεγμένες ιδιαίτερες μάρκες και ειδικούς αγοραστές.

Italian Suite: ο τομέας αυτός θα παρουσιάσει σε συνεργασία με την Ente Moda Italia (EMI) επιλεγμένες ιταλικές μάρκες υψηλής ποιότητας.

Gallery: εδώ οι αγοραστές θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν διεθνείς κολεξιόν επώνυμων βραβευμένων σχεδιαστών.

Boutique: ο χώρος αυτός απευθύνεται σε ατομικές γυναικείες κολεξιόν.

Concept 11: εμπνευσμένες κολεξιόν προσανατολισμένες στο lifestyle.

Modern Essentials: ο τομέας αυτός θα παρουσιάσει γνωστά ονόματα της αγοράς, αλλά θα περιλαμβάνει και τους τομείς Supersize (μεγάλα μεγέθη) και Maternity (ρούχα εγκυμοσύνης).
Decorate – The World of Accessories: ο κόσμος των αξεσουάρ προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κανείς να γνωρίζει γύρω από αυτό που κάνει το γυναικείο ντύσιμο ιδιαίτερο, από κοσμήματα μέχρι τσάντες και εσάρπες.

Η ανανεωμένη CPD θα πλαισιώνεται από ένα καινούριο πρωτοποριακό κόνσεπτ live παρουσιάσεων και shows με τίτλο Showcase Düsseldorf. Παράλληλα με την CPD θα λάβει χώρα και η έκθεση εσωρούχων, μαγιό και ρούχων για την παραλία, Body Look, ενώ η ανδρική μόδα θα παρουσιάζεται στα ειδικά showrooms που διοργανώνονται στην πόλη του Ντύσσελντορφ και συνοδεύουν την CPD. Τέλος, η χειμερινή έκδοση της έκθεσης CPD για τη σαιζόν «Φθινόπωρο/Χειμώνας 2010/2011» θα πραγματοποιηθεί στο Ντύσσελντορφ από 7 μέχρι 9 Φεβρουαρίου 2010.

Περισσότερες πληροφορίες για την CPD, καθώς και για όλες τις άλλες δραστηριότητες της Igedo Company:

Κα Θεοφανίδου Αθηνά, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, εκδηλώσεων, εκθέσεων Βερολίνου στην Ελλάδα, Εκθέσεων Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο.

Τηλ.: 0030 210 6419 025, Fax: 0030 210 6445 175