Translate - Μετάφραση

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Όταν η μόδα συναντά την τέχνη

Νέοι έλληνες καλλιτέχνες παρουσίασαν τα έργα τους στο πιο arty event του μήνα!

Η JuicyCouture ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του΄90 στην Αμερική από τις νέες και ταλαντούχες GelaNash-Taylor και PamelaSkaist- Levy και έγινε γρήγορα παγκοσμίως γνωστή στις περισσότερες χώρες της Αμερικής και της Ευρώπης.Διάσημες σταρ του Hollywood, όπως η CameronDiaz, η JessicaAlba, η Beyonce, η ParisHilton και η GwenStefani είναι μόνο μερικές από τις πελάτισσες της, οι οποίες έχουν εντάξει στην γκαρνταρόμπα τους, πέρα από ρούχα και accessories, και τις χαρακτηριστικές φόρμες γυμναστικής. Το 2006 η μάρκα προσέθεσε στη συλλογή της και σαγηνευτικά αρώματα και συγκεκριμένα το γυναικείο JUICY COUTURE -Eau deCouture.


Την άνοιξη του 2008, η Gela και η Pamela, εμπνευσμένες από την συναυλία των Sex Pistols στο Λονδίνο, θέλησαν να δημιουργήσουν και μια σειρά για τα «κακά» αλλά ακαταμάχητα παιδιά ..τους άνδρες. Έτσι, δημιουργήθηκε η σειρά DIRTY ENGLΙSH. Οι πρωτότυπες, συχνά περίεργες αλλά πάντα έξυπνες διαφημιστικές καμπάνιες με τις οποίες παρουσιάζονται τα αρώματα κέντρισε το ενδιαφέρον γνωστών ταλαντούχων Ελλήνων οι οποίοι δέχτηκαν να παρουσιάσουν τον τρόπο που εκείνοι βλέπουν την διαφήμιση των νέων αρωμάτων, με αποτέλεσμα μια έκθεση γεμάτη πρωτοτυπία που άρχισε την Τρίτη 5 Μαΐου με cocktails στα καταστήματα Notoshome, (στον τελευταίο όροφο του καταστήματος).


Ανάμεσα στους καλλιτέχνες ξεχωρίσαμε τους Αννούσα Μελά, Ευάγγελο Τόλια, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, Billy Γρυπάρη, Κώστα Αγγελετάκη.