Translate - Μετάφραση

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Collection Première Moscow ---- Διεθνής Έκθεση Ανδρικού – Γυναικείου – Παιδικού Ενδύματος. Στη Μόσχα 06.-09.09.2009


Η Διεθνής Έκθεση Ανδρικού – Γυναικείου – Παιδικού Ενδύματος CPM θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα 6 – 9 Σεπτεμβρίου 2009. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη (53.264τ.μ.) και σημαντικότερη έκθεση του κλάδου στην ευρύτερη περιοχή της Ρωσίας. Διοργανωτής είναι ο Γερμανικός Εκθεσιακός Οργανισμός IGEDO COMPANY

Η διάρθρωση της CPM έχει ως εξής:
Ø Γυναικείο & ανδρικό ένδυμα
Ø Παιδικό ένδυμα
Ø Πλεκτά & δερμάτινα
Ø Υψηλή ραπτική & νυφικά
Ø Εσώρουχα και μαγιό
Ø Υποδήματα
Ø Αξεσουάρ

Η έκθεση πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, καλύπτοντας την χειμερινή και την καλοκαιρινή σαιζόν αντίστοιχα.

Την τελευταία, χειμερινή έκδοση, της CPM επισκέφτηκαν 16.100 επισκέπτες, ενώ έλαβαν μέρος 1.300 εκθέτες από 34 χώρες. Η Ελλάδα ήταν και αυτή τη φορά ανάμεσα στους εκθέτες, καταλαμβάνοντας 268,45 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας. Στην προσεχή διοργάνωση αναμένεται αύξηση στην παρουσία των χωρών-εκθετών, αλλά και στο συνολικό αριθμό επισκεπτών, ενώ πολύ υψηλό συνεχίζει να είναι και το ενδιαφέρον από την πλευρά των ελληνικών εταιριών για συμμετοχή στην έκθεση.

Η Ρωσία είναι μια ανερχόμενη αγορά και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον νέων αγοραστών και επενδυτών από τις γειτονικές χώρες. Η CPM έχει καθιερώσει πια την κυρίαρχη θέση της ως Διεθνής Έκθεση Μόδας της Ανατολικής Ευρώπης, προσφέροντας στον ενδιαφερόμενο αγοραστή μια συγκεντρωμένη και ξεκάθαρη άποψη για τη γυναικεία, ανδρική, παιδική, lingerie, δερμάτινη και γούνινη μόδα, νυφικά και βραδινή μόδα, νεανική και casual και αξεσουάρ. Αντιδρά ευέλικτα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγορά με την αύξηση της εκθεσιακής επιφάνειας και τη συνεχή διαμόρφωση των τμημάτων της. Η επιτυχία της CPM δείχνει ότι εκθέτες και επισκέπτες χρησιμοποιούν την έκθεση ως ιδανική πλατφόρμα για την φροντίδα των επαφών που ήδη έχουν, για την αναζήτηση νέων συνεργασιών, για την προώθηση των προϊόντων τους, αλλά και για να αντλήσουν νέες ιδέες και εμπνεύσεις.
Περισσότερες πληροφορίες για την CPM – Collection Premiere Moscow και για όλες τις άλλες δραστηριότητες της Igedo Company στη Κα Θεοφανίδου Αθηνά, Τηλ.: 0030 210 6419 025, Fax: 0030 210 6445 175.