Translate - Μετάφραση

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

5η «Athens Xclusive Designers Week» ::. Η Μόδα γιορτάζει! ::. 3 – 6 Aπριλίου 2009.


Τo πιο λαμπερό γεγονός της Μόδας, η 5η Athens Xclusive Designers Week σας προσκαλεί από τις 3 έως και τις 6 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής!

Η θρυλική Vivienne Westwood παρουσιάζει στην Athens Xclusive Designers Week την πολυσυζητημένη σειρά ρούχων της ANGLOMANIA!

Η βασίλισσα του punk chic, η γυναίκα – θρύλος, που έχει περάσει στην Ιστορία της μόδας όχι μόνο μέσα από τη δουλειά της αλλά και από την δυναμική στάση ζωής της… παρουσιάζει τα ρούχα της για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της 5ης Διεθνής Εβδομάδας Μόδας.
Emanuel Ungaro o διάσημος γαλλικός οίκος υψηλής ραπτικής 2η φορά στην AXDW –
μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της ανδρικής σειράς στην προηγούμενη σαιζόν, έρχεται ξανά στην Αθήνα με την γυναικεία σειρά του Esteban Cortazar και μας μυεί στα μυστικά της κομψότητας σχεδιαστή.

22 Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές διεθνούς φήμης καθώς και νέοι ταλαντούχοι δημιουργοί θα παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 09/10

· Thes Tziveli - η Ελληνίδα διεθνής σχεδιάστρια που έχει διαπρέψει στο εξωτερικό, με μόνιμη έδρα την Ιταλία, παρουσιάζει σε διεθνείς πασαρέλες και έχει κάνει το brand της εφάμιλλο με αυτά των πιο επώνυμων διεθνών οίκων μόδας, επανέρχεται αυτήν την άνοιξη στην Αθήνα με μία ακόμα elegant συλλογή, με βάση τη γούνα και το δέρμα.

· Leila Hafzi - Μία μαγευτική σχεδιάστρια από την Νορβηγία, με αέρινες χειροποίητες δημιουργίες επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα και σίγουρα θα αγαπήσουμε την πρωτότυπη δουλειά της, το πάθος της για τα ρούχα, την δυνατή προσωπικότητά της που εκδηλώνεται και μέσα από την ευαισθησία της για την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος με όχημα τη Μόδα.

· Miltos- ένας αγαπημένος σχεδιαστής της Haute Couture με επιρροές από τον ΥSL, και από τους πιο έμπειρους του χώρου της ελληνικής μόδας, έρχεται ξανά για 4η φορά στην AXDW με μία νέα συλλογή για να συναρπάσει με τον ρομαντισμό, τη δύναμη, την κομψότητα της υπογραφής του.

· Katia Delatola- για 2η φορά στην Athens Xclusive Designers Week, η φρέσκια Κάτια παρουσιάζει την ενδιαφέρουσα συλλογή της Τwisted Classics με βασικό trend τα δικά της prints.

· Sotiris Georgiou – ένας ταλαντούχος νέος σχεδιαστής που εμπνεέται απο τον αστικό τρόπο ζωής και δημιουργεί μια μετα-μοντέρνα συλλογή ποτισμένη σε απόλυτο μαύρο...Νέες διαστάσεις στην θηλυκότητα με έμφαση στις υφές και τους όγκους. Υποστηρικτής του πρώτου του show είναι ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής παπουτσιών Ernesto Esposito που προσφέρθηκε να ντύσει με τη συλλογή του το πρώτο show του S. Georgiou.

· ΜΑΑΝ- H Μαριλένα Ανδρεάδη λανσάρει εδώ και 6 χρόνια τη σειρά MAAN και έχει καταφέρει να κάνει πωλήσεις από την Ρώμη και το Παρίσι μέχρι το Τόκυο.

· Sense_nu- Το δίδυμο των Sense_nu αποτελείται από έναν Έλληνα και έναν Ισπανό σχεδιαστή, που εδώ και 2 χρόνια ξεκίνησαν να δημιουργούν θηλυκά και καλοραμμένα ρούχα για όλες τις ώρες! Θα δείξουν για 1η φορά την δουλειά τους στην AXDW.

Οι ταλαντούχοι σχεδιαστές από την Κύπρο φιλοξενούνται και πάλι στην AXDW όπως:

· Fani Xenophontos – για 3η φορά στην AXDW, μία σχεδιάστρια από την Κύπρο που πλέον ανήκει στο δυναμικό του Liberty of London. Απόλυτα θηλυκές προτάσεις, δυναμισμός και συνέπεια τα προτερήματα της σχεδιάστριας που θα αποτυπωθούν για άλλη μια φορά στην συλλογή της για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 09/10.

· Elena Antoniades- η elegant Ελληνοκύπρια σχεδιάστρια, με έδρα το Λονδίνο και πωλήσεις από το Dubai ως την Νέα Υόρκη, έρχεται για 2η φορά στην AXDW. Ανάμεσα στις διάσημες πελάτισσες της σημειώστε την pop star Duffy και πολλές ακόμα ηθοποιούς και επώνυμες επιχειρηματίες.

· Notis Panayiotou- ο Κύπριος σχεδιαστής των ευφάνταστων κοσμημάτων, παρουσιάζει για 3η φορά στην AXDW και μπαίνει δυναμικά και με έμπνευση στο χώρο της ένδυσης. Σημειώστε ότι οι δημιουργίες του έχουν ως πρώτη ύλη το δέρμα.

Σπουδαία brands από το εξωτερικό όπως:

· Aventures des Toiles- το brand του Γάλλου Francois Gadrey, με βάση την άκρως δημιουργική ιδέα της εικαστικής μεταφοράς πινάκων ζωγραφικής σε ρούχα και αξεσουάρ που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ένα απόλυτα καλλιτεχνικό concept.

Αλλά και στον διαγωνισμό:

· «New Designers Award», που έχει γίνει πλέον θεσμός και αναδεικνύει νέα ταλέντα, θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους και θα διαγωνιστούν οι παρακάτω εννέα νέοι σχεδιαστές διεκδικώντας ένα από τα 3 βραβεία του διαγωνισμού :

Elie Papakosta, Marina Avdeeva, Dusanka Duric, Rene Karadimou, Xrisanthos, Maria Daskalaki, Zina Glou, DuvO’ και Celebrity Skin by Dimitris Strepkos & Eleni Mparla. Το New Designers Award είναι η γιορτή των Νέων Ταλέντων της Μόδας, είναι μία ενέργεια που αγαπήθηκε και ένας θεσμός στον οποίο δηλώνουν συμμετοχή όλο και περισσότεροι νέοι δημιουργοί. Η AXDW βραβεύει όσους πραγματικά ξεχωρίζουν και πολύ σύντομα θα ανακοινώσει τη στρατηγική της σύνδεση με έναν ευρωπαϊκό θεσμό που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην προσπάθειά της και θα υλοποιήσει απόλυτα το μήνυμα: exporting Greek Fashion globally.

5η ΑXDW – Η Μόδα γίνεται Φεστιβάλ και παρουσιάζει:

· Ένα hot fashion opening party με concept ANGLOMANIA με επώνυμους dj’s στα decks και ένα super live έκπληξη! Αμέσως μετά το show της μοναδικής Vivienne Westwood η AXDW οργανώνει το πιο στυλάτο πάρτυ και είστε όλοι καλεσμένοι! Ατμόσφαιρα Λονδίνου, άρωμα Μόδας, αστραφτερές μουσικές, και εκλεκτά κοκτέιλς. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για το βράδυ της 3ης Απριλίου;

Μία λαμπερή απονομή του New Designers Award στην οποία θα δοθούν τα βραβεία στους 3 νέους σχεδιαστές που θα ξεχωρίσουν από μία επιτροπή ειδικών αποτελούμενη από: σχεδιαστές, fashion editors, επιχειρηματίες της ένδυσης.

· Live workshop της σχολής Αrt & Design Βακαλό. Επί 4 ημέρες, οι φοιτητές της σχολής θα δημιουργούν πρωτότυπα σχέδια πάνω σε t-shirts και τσάντες κάνοντας τη δική τους πρόταση στο πλαίσιο της γιορτής του design και της μόδας. Φρεσκάδα, νιάτα, κέφι και αστείρευτη έμπνευση, μία ξεχωριστή performance που αξίζει να επισκεφτείτε.

· Ένα Forum - Aνοιχτή Συζήτηση για την Τέχνη,την Μόδα και τον Πολιτισμό με αφορμή το βιβλίο «Μόδα και Τέχνη» του Καθηγητή Πανεπιστημίου Δημοσθένη Δαββέτα. Η ΑΧDW οργάνωσε και σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ένα άκρως ενδιαφέρον πάνελ που θα αποτελείται από κορυφαίους πολιτικούς, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, καταξιωμένους σχεδιαστές και επιχειρηματίες από τον χώρο της μόδας. Σε μία χρονική συγκυρία που οι αντοχές όλων δοκιμάζονται σε κάθε επίπεδο λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης, το μήνυμα είναι επαναπλαισίωση και στροφή στον Πολιτισμό, στο καταφύγιο της Τέχνης και της Αισθητικής όπως αυτή καθορίστηκε εδώ, σ’αυτήν την πόλη από την αρχαιότητα και την Κλασική Εποχή αλλά και όπως επαναπροσδιορίστηκε μέσα από το κίνημα της Αναγέννησης. Κάθε μας δραστηριότητα είναι τέχνη και όλα δείχνουν το μέτρο της αισθητικής μας. Περισσότερα θα ακούσετε και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε το Σάββατο, 4 Απριλίου, στις 15:30 στην αίθουσα των catwalks.

· Μια xclusive έκθεση φωτογραφίας, μια εικαστική ματιά στις δημιουργίες όλων των σχεδιαστών που παίρνουν μέρος στην 5η AXDW. Με το φακό του Γιώργου Καπλανίδη και την καλλιτεχνική επιμέλεια της ομάδας της AXDW.

· Live Booths από τον Best και τον VFM . Η μουσική αγαπάει τη Μόδα και οι επώνυμοι παραγωγοί των καλύτερων ρ/φ σταθμών της Αθήνας το αποδεικνύουν σε κάθε ΑΧDW. H Kleopatra, η ΑΜΧ, η Νάντια Μπουλέ θα εναλλάσσονται στα decks, θα δίνουν το ρυθμό στα catwalks και θα υποδέχονται με δυνατά beat τους επισκέπτες της AXDW.

· Xclusive προβολές Cinema σε ατμόσφαιρα αίθουσας Gold Class. Μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία στους καλεσμένους της AXDW θα προσφέρει η Philips και τα Village Cinemas. Περισσότερα προσεχώς στην Gold Vip AXDW αίθουσα!

· Dj’s sets με ρ/φ παραγωγούς στα catwalks. Οι παραγωγοί του Best Afterhours και οι μουσικές τους θα «ντύνουν» ζωντανά τα shows των Νέων Σχεδιαστών και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι δυναμικό και συναρπαστικό για όσους θα βρίσκονται στην αίθουσα!

· Xclusive Gala με τη λάμψη και την φιλοξενία της AXDW που θα σηματοδοτήσει το τέλος άλλης μίας εντυπωσιακής διοργάνωσης με λαμπερούς καλεσμένους. Περισσότερες λεπτομέρειες για το concept πολύ σύντομα.

Η 5η AXDW θα είναι μοναδική!

To Fashion.gr θα είναι εκεί!!

Να είστε όλοι εσείς κοντά μας!