Translate - Μετάφραση

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Η Ελλάδα και φέτος ανάμεσα στους εκθέτες της CPM - Collection Première Moscow


Ανεπηρέαστη από την κατάσταση που επικρατεί στη ρωσική αγορά, αλλά και στην αγορά παγκοσμίως, ολοκληρώθηκε η δωδέκατη Διεθνής Έκθεση Μόδας της Ανατολικής Ευρώπης, CPM - Collection Premiere Moscow -, αφήνοντας πίσω της μια πολύ θετική ατμόσφαιρα. 1.300 εκθέτες από 34 χώρες παρουσίασαν από 24 μέχρι 27 Φεβρουαρίου 2009 τις νέες τάσεις της μόδας για τη σαιζόν «Φθινόπωρο/Χειμώνας 2009/2010» σε αγοραστές απ’ όλο τον κόσμο. Η δωδέκατη Διεθνής Έκθεση Μόδας της Ανατολικής Ευρώπης, CPM - Collection Premiere Moscow-, διεξήχθη στην καρδιά της Μόσχας, στον εκθεσιακό χώρο Krasnaya Presnaja Expocentr, δίνοντας ξανά νέα ώθηση στο εμπόριο.

Και φέτος είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε την Ελλάδα να καταλαμβάνει 268,45τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και πιο συγκεκριμένα τις εταιρίες (εμπορικές ονομασίες): ARCHONTIS SA (ESTEL COLLECTION), CHR. BOGIAS SONS & CO (BOGIAS), CARLA MOSSE CREATIONS, CCRM ORIENTAL COLLECTION, EFREM NIKOLIS SA (M-ONE & MISS ONE), COSTAS FALIAKOS, JOHNSON SA (CONQUISTA), KIKIS SA (KIKIS & MAKIS TSELIOS), MICHALIS KORAKIDIS & CO (K-SOCKS), TASSOS MITROPOULOS, NIKOLIS SA (CAMARO & BROKERS), PRIME FASHION SA (SKONDRAS), ROBERTO SA (ROBERTO), SEASHELL TEXTIL SA (SEASHELL), SPRINT SA (SPRINT).

Την έκθεση επισκέφθηκαν περίπου 16.100 αγοραστές, εκ των οποίων οι μισοί ήταν υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων. Για πρώτη φορά διοργανώθηκε το πρόγραμμα “Russian Fashion Retail Forums”, ένα δωρεάν πρόγραμμα 30 σεμιναρίων και workshops με σκοπό την πληροφόρηση και την εύρεση λύσεων σε θέματα και προβλήματα του κλάδου, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 7.000 επισκέπτες. Η επιτυχία του προγράμματος αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη για πληροφόρηση στον κλάδο του ενδύματος, ενώ η επιτυχία της CPM γίνεται, λόγω των αντίξοων συνθηκών της εποχής μας, διπλή.


Η CPM έχει καθιερώσει πια την κυρίαρχη θέση της ως Διεθνής Έκθεση Μόδας της Ανατολικής Ευρώπης, προσφέροντας στον ενδιαφερόμενο αγοραστή μια συγκεντρωμένη και ξεκάθαρη άποψη για τη γυναικεία, ανδρική, παιδική, lingerie, δερμάτινη και γούνινη μόδα, νυφικά και βραδινή μόδα, νεανική και casual μόδα, καθώς και αξεσουάρ. Αντιδρά ευέλικτα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς, αυξάνοντας συνεχώς την εκθεσιακή της επιφάνεια και διαμορφώνοντας όλο και πιο καλά τα τμήματά της. Η επιτυχία της CPM δείχνει ότι εκθέτες και επισκέπτες χρησιμοποιούν την έκθεση ως ιδανική πλατφόρμα για τη φροντίδα των επαφών τους, την αναζήτηση νέων συνεργασιών, την προώθηση των προϊόντων τους, αλλά και για να αντλήσουν νέες ιδέες και εμπνεύσεις.
Η δέκατη τρίτη έκδοση της CPM - Collection Première Moscow - θα λάβει χώρα από 6 έως 9 Σεπτεμβρίου 2009 στον εκθεσιακό χώρο Krasnaya Presnaja Expocentr της Μόσχας.



Περισσότερες πληροφορίες για την CPM – Collection Premiere Moscow καθώς και για όλες τις άλλες δραστηριότητες της Igedo Company:

Κα Θεοφανίδου Αθηνά.ΥπεύθυνηΔημοσίων Σχέσεων, Εκδηλώσεων,Εκθέσεων Βερολίνου στην Ελλάδα,Εκθέσεων Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, Δημοσίων Σχέσεων IGEDO Company στην Ελλάδα και Κύπρο

Τηλ.: 0030 210 6419 025, -037Fax: 0030 210 6445 175