Translate - Μετάφραση

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ISPO WINTER 09 - ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ


Στις 01. - 04.02.2009 θα λάβει χώρα η 68η έκθεση αθλητισμού ΙSPO Winter στον εκθεσιακό χώρο του Μονάχου.

Ρεκόρ επισκεπτών σημείωσε η προηγούμενη διοργάνωση αθλητικών χειμερινών ειδών του Μονάχου ISPO Winter 2008, καθώς 64.000 εμπορικοί επισκέπτες από 113 χώρες είχαν την ευκαιρία να δουν τις παρουσιάσεις και κολεξιόν των 2.026 εκθετών από 47 χώρες (ανάμεσα τους και η Ελλάδα) σε μια εκθεσιακή επιφάνεια 180.000 τ.μ. στο νέο εκθεσιακό χώρο του Μονάχου. Ευχαριστημένοι δηλώνουν οι παράγοντες και συνεργάτες της έκθεσης με το γεγονός ότι το ποσοστό των εμπορικών επισκεπτών από το εξωτερικό έφτασε το 70%.

8 ειδικές εκθέσεις του κλάδου (ski.ispo, running.ispo, fitness.ispo, teamsports.ispo, board.ispo, sportstyle.ispo, nordic.ispo και outdoor.ispo), κάτω από την ίδια στέγη, μαζί με παρουσιάσεις και ειδικά “events” για τα “sports” και το “lifestyle”, θα παρουσιάσουν το ειδικό βάρος της χειμερινής διοργάνωσης της ISPO Winter 2009, που βρίσκεται και φέτος στα χειμερινά σπορ καθώς και στα αθλήματα κλειστού χώρου. Η προσφορά ολοκληρώνεται με την πλούσια παρουσία του αθλητικού ενδύματος και υποδημάτων και τέλος, με όργανα γυμναστικής.
Περισσότερες πληροφορίες και κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή θα βρείτε στις ιστοσελίδες www.ispo.com και www.ispochina.com. Παραλαβή των καρτών εισόδου από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, με επιπλέον 10% έκπτωση για τα μέλη μας. Οι κάρτες εισόδου συνοδεύονται από δωρεάν εισιτήρια για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην πόλη του Μονάχου.

Απευθυνθείτε στο, Τηλ. 210 64 19 000 + 6419
Κα. Αθηνά Θεοφανίδου
Εκπρόσωπος Εκθεσιακού
Οργανισμού Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο.