Translate - Μετάφραση

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

CPM Διεθνής Έκθεση Μόδας στη Μόσχα.


Η Διεθνής Έκθεση Μόδας CPM θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα 24.02.-27.02.2009 στο εκθεσιακό κέντρο Expocentre. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου, αλλά και τη μεγαλύτερη διοργάνωση μόδας της Ρωσίας και διοργανώνεται από τον καταξιωμένο διοργανωτή εκθέσεων μόδας Igedo Company. Η έκθεση λαμβάνει χώρα δύο φορές το χρόνο καλύπτοντας τη χειμερινή και καλοκαιρινή σαιζόν αντίστοιχα και συγκεντρώνει περισσότερους από 18.000 επισκέπτες και 1.500 εκθέτες από πάνω από 30 χώρες.

Οι τομείς της CPM είναι:
Γυναικείο και ανδρικό ένδυμα
Παιδικό και νεανικό ένδυμα
Πλεκτά, δερμάτινα
Υψηλή ραπτική, νυφικά
Εσώρουχα
Αξεσουάρ

Νέος τομέας από τον Φεβρουάριο του 2008 και μόνο για τη χειμερινή διοργάνωση είναι το Store Concept (concept και λύσεις για καταστήματα, αλυσίδες, franchise κ.α).

Η CPM έχει καθιερώσει πια την κυρίαρχη θέση της ως Διεθνής Έκθεση Μόδας της Ανατολικής Ευρώπης, προσφέροντας στον ενδιαφερόμενο αγοραστή μια συγκεντρωμένη και ξεκάθαρη άποψη για τη γυναικεία, ανδρική, παιδική, lingerie, δερμάτινη και γούνινη μόδα, νυφικά και βραδινή μόδα, νεανική, casual μόδα και αξεσουάρ. Αντιδρά ευέλικτα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς με την αύξηση της εκθεσιακής επιφάνειας και τη συνεχή διαμόρφωση των τμημάτων της. Εκτός αυτού, το ενδιαφέρον για τη μόδα του εξωτερικού αυξάνεται συνεχώς. Αυτό δείχνει και το 80% του συνόλου που είναι εισαγωγές από χώρες του εξωτερικού. Η CPM είναι η απόλυτη εκθεσιακή πλατφόρμα μόδας για κάθε κλαδικό επισκέπτη.
Περισσότερες πληροφορίες για την CPM – Collection Premiere Moscow καθώς και για όλες τις άλλες δραστηριότητες της Igedo Company υπάρχουν στο διαδίκτυο στις διευθύνσεις: www.igedo.com, www.cpm-moscow.com, www.cpm-moscow.ru