Translate - Μετάφραση

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

CPD DÜSSELDORF (Διεθνής Έκθεση Γυναικείας Μόδας & Αξεσουάρ)


Η CPD αρχίζει με νέα δομή τον Φεβρουάριο στο Ντίσελντορφ!

Δυναμικά και με νέα δομή θα ξεκινήσει η επόμενη έκθεση γυναικείας μόδας & αξεσουάρ τον ερχόμενο Φεβρουάριο στη Μητρόπολη της μόδας, το Ντίσελντορφ. Πιο επίκαιρη και πιο ανανεωμένη εμφανίζεται η CPD με στόχο να δώσει στους επισκέπτες της μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τη μόδα. Η νέα δομή της έκθεσης, που θα ξεκινήσει στα πλαίσια της Igedo Fashion Fairs την 1η Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως και τις 3, βασίζεται στην καλύτερη κατάταξη των εκθεμάτων στις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου.

Την επιμέλεια της εκθεσιακής δομής έχει αναλάβει το βρετανικό πρακτορείο JHP, το οποίο είναι, εκτός των άλλων, υπεύθυνο και για τη γνωστή αλυσίδα εμπορικών καταστημάτων Selfridges & Co. Η έκθεση αποσκοπεί με αυτόν τον τρόπο σε μια άλλη βάση προσέγγισης εκθετών και επισκεπτών, μέσα από ένα πιο μοντέρνο προφίλ και νέους τρόπους παρουσίασης και ανάδειξης των κολεξιόν. Φυσικά, οι αλλαγές αφορούν όχι μόνο τη γενική εικόνα του χώρου, αλλά και τα περίπτερα της έκθεσης. Έτσι, θα μπορεί σίγουρα ο επισκέπτης να έχει καλύτερη άποψη για τα εκθέματα που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και για το πού ακριβώς θα βρει αυτό που ψάχνει.

Οι εκθέτες της CPD θα παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους σε τέσσερις ξεχωριστές εκθεσιακές αίθουσες. Συνοπτικά, η νέα δομή της έκθεσης έχει ως εξής:
Αίθουσα 9, βόρεια είσοδος, τομέας “Body Look” (έκθεση εσωρούχων, μαγιό, ρούχων για την παραλία και καλσόν)
Αίθουσα 10, νέος τομέας “Spirit” και τομέας “Concept 11” (new women’s wear με δυνατό σχεδιασμό, lifestyle-ονόματα και πρωτοποριακό look)
Αίθουσες 11 & 12, τομέας “Boutique”, ο οποίος θα περιλαμβάνει και τους τομείς “Maternity” (ρούχα εγκυμοσύνης, μητρότητας) και “Supersize” (μεγάλα μεγέθη). Διπλά στον τομέα “Boutique” ο τομέας “Style” με βραδινά ενδύματα και δημιουργίες από δέρμα και γούνα. Στον ίδιο χώρο και τα “Essentials” παρουσιάζουν με κλασσικό ένδυμα.
Αίθουσα 13, νέος τομέας “Avantgarde Gallery”, βορειοανατολική είσοδος (υψηλή ραπτική διεθνών σχεδιαστών).
Τέλος, ο κόσμος των αξεσουάρ είναι ομοιόμορφα κατανεμημένος σε όλες τις αίθουσες του εκθεσιακού χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ‘Igedo Fashion Fairs Düsseldorf’ και τις λοιπές δραστηριότητες της διοργανώτριας, ‘Igedo Company’ υπάρχουν στις ιστοσελίδες: www.igedo.com, www.cpd.de, www.herrenmode-deusseldorf.de και www.body-look.de