Translate - Μετάφραση

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

7 τρικ για να φαίνεστε πιό αδύνατη

1. Επιλέξτε σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο, το σοκολατί, το σκούρο μπλε και το μωβ, και φροντίστε να αγοράζετε το μέγεθος που εφαρμόζει ακριβώς στο σώμα σας - τα πιο φαρδιά σας κάνουν να φαίνεστε πιο παχουλή

2. Τα σωστά εσώρουχα μπορούν να κολακέψουν τις πιο παχουλές σιλουέτες. Αν θέλετε να δείχνετε πιο λεπτή, επιλέξτε εσώρουχα που συγκρατούν την κοιλιά και ανορθώνουν το στήθος. Σημαντικό είναι να δοκιμάζετε προσεκτικά τα εσώρουχα πριν τα αγοράσετε. Aν το πρόβλημά σας εστιάζεται στην κοιλιά και το στομάχι, μην πείτε όχι σε έναν καλό κορσέ.

3. Έστω και λίγο να μαυρίσετε, αυτόματα θα δείξετε πιο λεπτή και με λιγότερη κυτταρίτιδα. Δεν λέμε να γίνετε κάρβουνο ούτε να σπεύσετε για σολάριουμ, απλά κάντε μερικές βόλτες στη λιακάδα.

4. Όποτε έχετε τη δυνατότητα, προτιμήστε να φορέσετε ψηλά τακούνια με λεπτό τακούνι, καθώς αυτόματα θα κάνει το σώμα σας να «στηθεί» καλύτερα και τα πόδια σας να δείξουν πιο μακριά.

5. Αν θέλετε να «κρύψετε» τα μάγουλά σας, τότε ίσως πρέπει να αλλάξετε κούρεμα ή χτένισμα. Οι περισσότεροι κομμωτές ξέρουν ακριβώς τι να σας προτείνουν για να δείχνει πιο λεπτό το πρόσωπό σας – αφέλειες, χαλαρές μπούκλες, ανταύγειες και διάφορα χτενίσματα που ίσως δεν έχετε φανταστεί.

6. Επιλέξτε αξεσουάρ που όχι μόνο θα είναι στιλάτα αλλά και θα αποσπούν τα βλέμματα από τις «προβληματικές» περιοχές σας, όπως ένα μεγάλο κολιέ σε τιρκουάζ χρώματα το καλοκαίρι, ένα εκθαμβωτικό μαντήλι τον χειμώνα ή μία όμορφη κορδέλα στα μαλλιά που θα κάνει τους άλλους να προσέχουν το όμορφο πρόσωπό σας. Επίσης, συνδυάστε τα πολύ λιτά φορέματά σας με μία φαρδιά ζώνη στη μέση, που δίνει έμφαση στις καμπύλες σας.
Χαμογελάστε!

7. Δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει πιο ξεκάθαρα ότι νιώθετε υπέροχα, με ή χωρίς παραπανίσια κιλά, από το να χαμογελάτε!
www.fashion.gr