Translate - Μετάφραση

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

::.Collection Première Moscow 06.-09.09.2009 ::. Διεθνής Έκθεση Ανδρικού – Γυναικείου – Παιδικού Ενδύματος.

Μεγάλη η συμμετοχή της Ελλάδας στην 13η έκδοση της Διεθνούς Έκθεσης Ανδρικού, Γυναικείου και Παιδικού Ενδύματος CPM στη Μόσχα

13 ελληνικές επιχειρήσεις πρόκειται να συμμετάσχουν στην προσεχή διοργάνωση της καταξιωμένης έκθεσης CPM, η οποία πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο από τον γερμανικό εκθεσιακό οργανισμό ‘Igedo Company’, στο εκθεσιακό κέντρο Expocentre της Μόσχας καλύπτοντας τη χειμερινή και καλοκαιρινή σαιζόν αντίστοιχα. Είναι η τέταρτη φορά που η Ελλάδα θα έχει τέτοια σημαντική παρουσία σε αυτή τη διεθνή διοργάνωση.

Από τις 13 ελληνικές επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου οι 11 δραστηριοποιούνται στον τομέα του ανδρικού και γυναικείου ενδύματος, ενώ οι 2 στα παιδικά. Πιο ειδικά, τα ονόματα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο ανδρικό και γυναικείο ένδυμα, είναι οι εταιρίες Kikis SA, Roberto SA, Nikolis SA, Johnson SA, Carla Mosse Creations, Chris Bogias & Sons Co, Tassos Miropoulos SA, Archontis SA “Estel Collection”, Abatzis Stefanos & Co “Topline”, Access SA και Prime Fashion SA. Στα παιδικά θα παρουσιαστούν οι ελληνικές επιχειρήσεις Sam013 SA και Efrem Nikolis SA.

Η διεθνής έκθεση ανδρικού, γυναικείου και παιδικού ενδύματος CPM πραγματοποιείται στη Μόσχα από 6 μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2009. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη (53.264τ.μ.) και σημαντικότερη έκθεση του κλάδου στην ευρύτερη περιοχή της Ρωσίας.



Η διάρθρωση της CPM έχει ως εξής:
Ø Γυναικείο & ανδρικό ένδυμα
Ø Παιδικό ένδυμα
Ø Πλεκτά & δερμάτινα
Ø Υψηλή ραπτική & νυφικά
Ø Εσώρουχα και μαγιό
Ø Υποδήματα
Ø Αξεσουάρ

Την τελευταία χειμερινή έκδοση της CPM επισκέφτηκαν 16.100 επισκέπτες, ενώ έλαβαν μέρος 1.300 εκθέτες από 34 χώρες. Η Ελλάδα ήταν κι εκεί ανάμεσα στους εκθέτες, καταλαμβάνοντας 268,45 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας.