Translate - Μετάφραση

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Body Look 2009 ::. Διεθνής έκθεση εσωρούχων, καλσόν, μαγιό και ρούχων για την παραλία. ::. Ντύσσελντορφ, 26.- 28.07.2009.



::. 220 εκθέτες και κολεξιόν από 18 χώρες
::. 4 τομείς με ξεχωριστό ύφος ο καθένας
::. Μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων που πλαισιώνει την έκθεση

Μετά το δημιουργικό διάλειμμα της μίας σαιζόν, η Body Look - The World of Body and Beach ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πύλες ακόμη πιο ανανεωμένη. Η αγορά πρόκειται να υποδεχτεί ένα νέο δυναμικό κόνσεπτ της έκθεσης, η οποία αναγνωρίζεται ως έκθεση-καθοδηγητής της Γερμανίας για τον κόσμο του Bodywear, Beachwear και Legwear. 220 εκθέτες και κολεξιόν από 18 χώρες θα κάνουν την εμφάνιση τους από τις 26 μέχρι τις 28 Ιουλίου στο εκθεσιακό κέντρο του Ντύσσελντορφ. Η Body Look φαίνεται ότι συνεχίζει να διατηρεί τον τίτλο της πρωτοπόρου έκθεσης μέσα στο τοπίο των γερμανικών εκθέσεων.

Μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει με σκοπό το νέο δυναμικό ξεκίνημα της έκθεσης, όπως για παράδειγμα οι 4 τομείς που θα παρουσιαστούν στην ίδια αίθουσα, αλλά θα έχουν ο καθένας το δικό του ύφος. Έτσι η έκθεση φροντίζει να δώσει στους επισκέπτες μια πιο ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη εικόνα γύρω από τον τομέα.

Πιο αναλυτικά οι 4 ολοκαίνουριοι τομείς της έκθεσης είναι:
1) Downtown: ο μεγαλύτερος κόσμος που δημιούργησε η Body Look, μέσα στον οποίο θα παρουσιαστούν πανίσχυρα ονόματα της αγοράς.
2) Boutique Hotel: Μάρκες υψηλής αξίας, γκλάμουρ στοιχεία, άψογο design.
3) Playground: ο κόσμος της δημιουργικότητας. Νέες ιδέες, πρωτότυπα σχέδια και lifestyle.
4) Candy Shop: αισθησιακές κολεξιόν και αξεσουάρ.

Παράλληλα, το UNION SQUARE προσφέρει σ’ όλους έναν ευχάριστο χώρο χαλάρωσης, αλλά και δημιουργίας νέων επαγγελματικών επαφών. Σ’ αυτό το χώρο μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και live επιδείξεις μόδας.
Φυσικά από αυτό το ανανεωμένο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ειδικά προγράμματα και events που θα πλαισιώνουν ολόκληρη τη διοργάνωση. Κάποια απ’ αυτά είναι τα Bodylook-Catwalk-Shows (επίδειξη μόδας – πασαρέλα), η πλατφόρμα παραγγελιών ‘Body & Beach’ από τον διοργανωτή “Textilwirtschaft” σε συνεργασία με το Γερμανικό Ινστιτούτο Μόδας (Deutsche Modeinstitut) κ.α.