Translate - Μετάφραση

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Body Look 2009 Διεθνής έκθεση εσωρούχων, καλσόν, μαγιό και ρούχων για την παραλία - Ντύσσελντορφ, 26.-28.07.2009


Δυναμικό το νέο κόνσεπτ της έκθεσης!

Η αγορά υποδέχεται ένθερμα το νέο δυνανικό κόνσεπτ της Body Look, η οποία αναγνωρίζεται ως έκθεση-καθοδηγητής της Γερμανίας για τον κόσμο του Bodywear, Beachwear και Legwear. 260 εκθέτες και κολεξιόν από 18 χώρες θα παρουσιαστούν από τις 26 μέχρι τις 28 Ιουλίου στο εκθεσιακό κέντρο του Ντύσσελντορφ. Ως εκ τούτου, η Body Look υπογραμμίζει για άλλη μια φορά το ρόλο της πρωτοπόρου έκθεσης μέσα στο τοπίο των γερμανικών εκθέσεων και ανακοινώνει τα πρώτα ονόματα των συμμετεχόντων εκθετών.

«Ο απόηχος του νέου κόνσεπτ τους τελευταίους μήνες μας δικαίωσε εντός και εκτός Γερμανίας: Έχουμε βρει το σωστό δρόμο για μια διοργάνωση που να επικεντρώνεται στο μέλλον, για μία διοργάνωση ευρωπαϊκών απαιτήσεων. Στους τέσσερις τομείς, όπου ο καθένας παρουσιάζει το δικό του στιλ και καλύπτει διαφορετικών ειδών απαιτήσεις, κατορθώσαμε να έχουμε και πάλι μαζί μας κολεξιόν, όπως Ritratti, Hanro, Calvin Klein, Pin-up Stars και Andrès Sarda», δήλωσε η υπεύθυνη για τον τομέα της Body Look Α. Γκραμότσι. «Σίγουρα υπάρχει ακόμα ανησυχία στον κλάδο, όμως η ποιότητα των θετικών απαντήσεων και συμμετοχών δείχνει ότι εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις στις μεγάλες βιομηχανίες του κλάδου, στηρίζουν την έκθεση Body Look.»

Η Body Look διαμόρφωσε τους τέσσερις τομείς σε μία αίθουσα, με τη διαφορά ότι ο καθένας αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία. Έτσι, μπορούν όλοι οι τομείς να παρουσιάζονται δυναμικά σε έναν και μόνο χώρο. Ο μεγαλύτερος κόσμος που δημιούργησε η Body Look, είναι ο τομέας Downtown, μέσα στον οποίο θα παρουσιαστούν εδραιωμένα ονόματα της αγοράς. Στο κομμάτι αυτό, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν ονόματα, όπως:

· Anita comfort, Anita care, Anita maternity, Anita active, ROSA FAIA, Edelweiss
· Rösch CreativeCulture, Blanche Fleur, Daniel Hechter, Féraud Paris
· Maryan Mehlhorn, Charmline, Lidea, Watercult
· Marie Jo, L’Aventure, Prima Donna
· Lejaby, Elixir de Lingerie, Rasurel, Palmers
· Lise Charmel, Antigel, Antinea, Eprise
· fashy, Westbay, Gino Lapis, Aquafee!
· SUSA, Zeki
· Simone Pérèle, Implicite
· Eva B. Bitzer lingerie de luxe, Fürstenberg, YBS
· Olaf Benz, MANstore
· Sunflair, Olympia, Sunmarin
· Goldfish, Contour, Glumann
· Buno Banani ٠ Graziella ٠ Joop! bodywear ٠ Joop! socks ٠ Dynamico ٠ Solar ٠ BECO Beermann ٠ Banana Moon ٠ Victor Odil ٠ Gattina.