Translate - Μετάφραση

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Καλωσορίσατε στην ‘Igedo Fashion Fairs’ 2009! ::. Ντίσελντορφ, 01. – 03.02.2009


Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Μόδας ‘Igedo Fashion Fairs’ Düsseldorf για επισκέπτες απ’ όλον τον κόσμο. Συνολικά στις 3 εκθέσεις που διεξάγονται παράλληλα κατά τη διάρκεια της ‘Igedo Fashion Fairs’, 1.450 εκθέτες από 46 χώρες θα παρουσιάσουν τις νέες τους κολεξιόν για τη σαιζόν «Φθινόπωρο/Χειμώνας 2009/2010».

- CPD, Διεθνής Έκθεση γυναικείου ενδύματος και αξεσουάρ
Με 1.040 εκθέτες και κολεξιόν – ανάμεσα σ’ αυτές και 70 καινούριες μάρκες -, η CPD υπογραμμίζει παγκοσμίως τη θέση της σαν «καθοδηγητής» στο χώρο του γυναικείου ενδύματος. Οι στιλιστικές τάσεις της CPD καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τόσο των εκθετών, όσο και των επισκεπτών. Πιο συγκεκριμένα οι τομείς της CPD είναι το ανανεωμένο ‘Avantgarde Gallery’ (Anja Gockel, Beate Heymann, Sarah Paccini, Kyriaki Costa κ.α), ο τομέας ‘Boutique’ (Lauren Vidal, Cut Loose κ.α), το ‘Forum Accessoires’ (τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, φουλάρια, παπούτσια), το ‘Accessoires Direct’ (Logo, Krikor, Pees κ.α), το ‘Accessoires Order’ (Codello, Passigatti, Fiorelli κ.α.), ο τομέας ‘Concept 11’ (Mauritius, Teddy κ.α) και όπως κάθε χρόνο ο τομέας ‘Supersize’ και ‘Maternity’ με μεγάλη προσφορά στα μεγάλα μεγέθη και στα ρούχα εγκυμοσύνης.

- HMD, Διεθνής Έκθεση ανδρικού ενδύματος και αξεσουάρ
H HMD συνεχίζει να κατέχει το ρόλο της μοναδικής διεθνούς έκθεσης ανδρικής μόδας στη Γερμανία. Η έκθεση αυτή αποτελεί μία ισχυρή πλατφόρμα για menswear και accessories, ενώ η πληθώρα των προσφορών της φτάνει από το κλασσικό ανδρικό ντύσιμο, μέχρι το casual και σπορ, ακόμα και στα μεγαλύτερα νούμερα. Στη φετινή HMD θα συμμετέχουν συνολικά 90 πολλά υποσχόμενοι εκθέτες.

- GLOBAL FASHION, Διεθνής Ειδική Έκθεση για σχεδιασμό, κατασκευή και παραγωγή ενδύματος αλλά και για κατασκευή μάρκας.
Ακόμα πιο διεθνής εμφανίζεται φέτος η GLOBAL FASHION με τη συμμετοχή 20 χωρών απ’ όλο τον κόσμο, όπως Αίγυπτος, Βουλγαρία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Καναδάς, Μαρόκο, Μ. Βρετανία, Πακιστάν, Πορτογαλία, Ταιβάν, Ουκρανία, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας μαζί με το Χονγκ Κονγκ κ.α. 320 εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του σχεδιασμού σε ανδρικό, γυναικείο και παιδικό ρούχο και τους πιο σύγχρονους τρόπους παραγωγής ενδύματος σε όλα τα στάδια κατασκευής.

Η ‘Igedo Fashion Fairs’ συνοδεύεται από διάφορα events, get-togethers και shows που αφορούν τη μόδα, τα οποία θα λάβουν χώρα, όχι μόνο μέσα στο εκθεσιακό κέντρο, αλλά και στην πόλη του Ντίσελντορφ.
Η έκθεση απευθύνεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες και διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο του Ντίσελντορφ. Πληροφορίες σχετικά με την ‘Igedo Fashion Fairs και με τη διοργανώτρια, ‘Igedo Company’ στις ιστοσελίδες: www.igedo.com, www.cpd.de, www.herrenmode-duesseldorf.de και www.igedo.de/IGEDO/website/deutsch/global