Translate - Μετάφραση

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Διεθνής Έκθεση Μόδας CPM 2009 ::. 24.-27.02/2009)

Υψηλή και φέτος η συμμετοχή: 1.300 εμπορικές ονομασίες από 34 χώρες θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της 12ης CPM- Collection Première Moscow για τη σαιζόν «Φθινόπώρο/Χειμώνας 2009/2010

Η Ελλάδα και φέτος ανάμεσα στους εκθέτες!

Ανέπαφη από τις αναταραχές της εποχής, η CPM – Collection Première Moscow ετοιμάζεται για το νέο «γύρο παραγγελιών» Φθινόπωρο/Χειμώνας 2009/2010. Πάνω από 1.300 εμπορικές ονομασίες από 34 χώρες θα λάβουν μέρος σε 50.408τ.μ. από 24 μέχρι 27 Φεβρουαρίου στην πρωτοπόρο Έκθεση Μόδας της Ανατολικής Ευρώπης, στο εκθεσιακό κέντρο Expocentre στη Μόσχα. Τους επισκέπτες περιμένει λοιπόν και φέτος μια ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη εικόνα για τις επίκαιρες τάσεις της επόμενης σαιζόν στους τομείς: Γυναικείο, Ανδρικό και Παιδικό Ένδυμα, Lingerie, Πλεκτά και Δερμάτινα, Υψηλή Ραπτική και Νυφικά, καθώς και Νεανικό Ρούχο και Αξεσουάρ.

Μια εκθεσιακή πλατφόρμα, όπως αυτή της CPM, είναι ενόψει της τωρινής κατάστασης στην αγορά πιο σημαντική από ποτέ. Η ανάγκη για πληροφόρηση στον τομέα του εμπορίου και η αναζήτηση εφικτών λύσεων με σκοπό την παράκαμψη της οικονομικής κρίσης βρίσκονται αυτόν τον καιρό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. «Παρά την τωρινή κατάσταση δεν αναμένουμε καμία μείωση στον αριθμό των επισκεπτών», δήλωσε ο διευθυντής της διοργανώτριας εταιρίας ‘Igedo Company’, Philipp Kronen στη συνέντευξη τύπου για την έκθεση CPM που έγινε στο Ντύσσελντορφ. Η έκθεση υπολογίζεται να συγκεντρώσει όπως κάθε χρόνο περίπου 18.500 εμπορικούς επισκέπτες.

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στα πλαίσια της CPM το πρόγραμμα “Russian Fashion Retail Forums”, ένα δωρεάν πρόγραμμα 30 σεμιναρίων και workshops με σκοπό την πληροφόρηση και την εύρεση λύσεων σε θέματα και προβλήματα του κλάδου.

Και φέτος θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε την Ελλάδα, που καταλαμβάνει 268,45τ.μ. ανάμεσα στους εκθέτες και πιο συγκεκριμένα τις εταιρίες (εμπορικές ονομασίες): ARCHONTIS SA (ESTEL COLLECTION), CHR. BOGIAS SONS & CO (BOGIAS), CARLA MOSSE CREATIONS, CCRM ORIENTAL COLLECTION, EFREM NIKOLIS SA (M-ONE & MISS ONE), COSTAS FALIAKOS, JOHNSON SA (CONQUISTA), KIKIS SA (KIKIS & MAKIS TSELIOS), MICHALIS KORAKIDIS & CO (K-SOCKS), TASSOS MITROPOULOS, NIKOLIS SA (CAMARO & BROKERS), PRIME FASHION SA (SKONDRAS), ROBERTO SA (ROBERTO), SEASHELL TEXTIL SA (SEASHELL), SPRINT SA (SPRINT).
Η δέκατη τρίτη έκδοση της CPM – Collection Premiere Moscow θα διεξαχθεί από 6 έως 9 Σεπτεμβρίου 2009 στον εκθεσιακό χώρο Expocentre της Μόσχας.

Περισσότερες πληροφορίες για την CPM – Collection Premiere Moscow καθώς και για όλες τις άλλες δραστηριότητες της Igedo Company:

Κα Θεοφανίδου Αθηνά.
ΥπεύθυνηΔημοσίων Σχέσεων, Εκδηλώσεων,Εκθέσεων Βερολίνου στην Ελλάδα,Εκθέσεων Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, Δημοσίων Σχέσεων IGEDO Company στην Ελλάδα και Κύπρο

Τηλ.: 0030 210 6419 025, -037
Fax: 0030 210 6445 175