Translate - Μετάφραση

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Συμβουλές για σωστό γαμπριάτικο ντύσιμο

Ψάχνετε το ιδανικό γαμπριάτικο κοστούμι αλλά δεν είστε απόλυτα σίγουροι; το Fashion.gr είναι εδώ για να σας πει τις μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε και θα κάνουν τη διαφορά.

1) Στο σταυρωτό σακάκι το κάτω δεξιά κουμπί παραμένει ξεκούμπωτο, στο τρίκουμπο κουμπώνετε μόνο το μεσαίο κουμπί, στο δίκουμπο κουμπώνετε μόνο το πάνω και τέλος αν φοράτε μονόκουμπο σακάκι το αφήνετε ανοιχτό.
 
 2) Αφήστε τις τσέπες του σακακιού ραμμένες για να διατηρηθεί η φόρμα του και να στρώνει καλύτερα πάνω σας.

3) Η γραβάτα πρέπει να είναι έναν τόνο πιο σκούρα από το πουκάμισο και να σταματάει πάνω από την αγκράφα της ζώνης.

4) Η ραφή της βάτας του σακακιού με το μανίκι θα πρέπει να είναι σε απόλυτη ευθεία με τον ώμο. Αν είναι πιο έξω ή πιο μέσα τότε το νούμερο είναι λάθος.

5) Η μανσέτα του πουκαμίσου σας θα πρέπει να σταματάει στη βάση της παλάμης σας και θα πρέπει να βγαίνει λίγο πιο έξω από το μανίκι του σακακιού σας. Αν το πουκάμισο σας είναι με διπλή μανσέτα και φορέσετε μανικετόκουμπα, θα πρέπει να είναι περίπου 2,5 εκατοστά πιο χαμηλά από το σημείο που τελειώνει το μανίκι από το σακάκι.

6) Το πουκάμισο έχει σωστή εφαρμογή στο λαιμό όταν ανάμεσα στο κουμπωμένο γιακά και το λαιμό χωράει το δάχτυλο σας. Διαφορετικά το πουκάμισο είναι ή μικρότερο ή μεγαλύτερο από το κανονικό σας μέγεθος.

www.fashion.gr