Translate - Μετάφραση

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Τα χρώματα του φθινοπώρου 2012 στη γυναικεία μόδα

Τα χρώματα του φθινοπώρου 2012 στη γυναικεία μόδα

Σύμφωνα με το fashion report της Pantone, τα Top10 χρώματα που θα επικρατήσουν στη μόδα για γυναίκες, το φθινόπωρο του 2012, είναι αυτά που βλέπετε στην εικόνα.

Στην εικόνα είναι όλοι οι κ
ωδικοί που ίσως χρειαστείτε αν αναζητήσετε κάποιο από τα χρώματα για οποιοδήποτε λόγο. Βλέπετε, στο γούστο τίποτε δεν είναι περιοριστικό. Το ότι αυτά τα χρώματα προτείνονται ως τοπ για τη γυναικεία μόδα, δεν σημαίνει ότι αν μας αρέσουν δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Φθινόπωρο έρχεται και θα αλλάξουμε τη διακόσμηση του σπιτιού, ίσως αλλάξουμε κουρτίνες ή το χρώμα σε κάποιο τοίχο του σπιτιού ή ακόμη ίσως χρειαστούμε ιδέες για τον στολισμό ενός φθινοπωρινού γάμου ή μιας φθινοπωρινής βάπτισης και της αντίστοιχης δεξίωσης. Μερικά από τα χρώματα αποτελούν όμορφες προτάσεις, όπως για παράδειγμα το Rose Smoke ή το Bright Chartreuse

Στο Top10 περιλαμβάνεται και το tangerine tango που έχει αναδειχθεί ως το χρώμα της χρονιάς 2012 από την Pantone και είναι επίσης ένα ωραίο χρώμα για το φθινόπωρο. Θα είναι super ως χρώμα σε ένα φθινοπωρινό πανωφόρι!