Translate - Μετάφραση

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Matthildi Maggira collection

Στη Φωτογραφία είναι από αριστερά: Έλενα Παύλου, Ματθιλδη Μαγγγίρα, ζεύγος Μιχάλης & Αγγελική Φιλιππάκη.

Η Ματθιλδη Μαγγγίρα είναι ένα πολυτάλαντο άτομο και κάνει την έκπληξη με ένα διαφορετικό ρόλο. Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της μόδας και να φτιάξει τις δικές της δημιουργίες.

Χθες στο Κολωνάκι πραγματοποιήθηκε η πρώτη της επίδειξη με πολλούς καλεσμένους και μεγάλη επιτυχία. Μια ιδιαίτερη επίδειξη με casual κομμάτια "παντρεμένα" με χαρούμενα χρώματα που εντυπωσίασαν το κοινό, φέρνοντας ένα ανοιξιάτικο αέρα.

Μια εκκεντρική παρουσίαση με τα μοντέλα όχι να κάνουν την συνηθισμένη πασαρέλα αλλά να δείχνουν τις δημιουργίες ανεβασμένα σε μια κούνια που ανεβοκατέβαινε.

Η ίδια η ηθοποιός μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε ότι όλα τα ρούχα είναι εκατό τις εκατό βαμβακερά. Επίσης επισήμανε ότι τα υφάσματα είναι από την Ινδία τονίζοντας ότι οι τιμές είναι προσιτές.

Φυσικά από το πλάι της Ματθίλδης δεν έλειψε η αδερφή της Μπέττυ Μαγγίρα και η αγαπημένη της κόρη Λήδα. Το παρών στην επίδειξη έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς, η σχεδιάστρια Έλενα Παύλου, η Ιωάννα Σουλιώτη, το ζεύγος Μιχάλης & Αγγελική Φιλιππάκη και ο Μάκης Δελαπόρτας.

Την Collection μπορείτε να την αγοράσετε online από το www.fashion.gr