Translate - Μετάφραση

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

::. ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟΥ 2010

Γνωστοί οίκοι, όπως οι Louis Vuitton, Givenchy, Jean Paul Gaultier, Hermes και Yves Saint Laurent παρουσιάσαν τις τάσεις για το καλοκαίρι του 2010, που θέλουν το σύγχρονο άντρα σίγουρο για την εμφάνισή και τη γοητεία του με στιλ που ξέρει να τραβάει τα βλέμματα.

Ο άντρας για τους Γάλλους σχεδιαστές δίνει προσοχή στο style του διαλέγοντας ρούχα που τονίζουν το καλογυμνασμένο σώμα του.

Το ύφος του του διακρίνεται από την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων που χρησιμοποιούνται με προσοχή στη λεπτομέρεια, που ενισχύεται από τα αξεσουάρ.

Σε αντιπαράθεση, με τους Ιταλούς σχεδιαστές μόδας, που προτείνουν ανοιχτά χρώματα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2010 τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ, οι Γάλλοι προωθούν τη χρησιμοποίηση αποχρώσεων με προτίμηση στο λευκό, το εκρού, το ανοιχτό μπεζ και το ανοιχτό γκρι.

Τα υφάσματα είναι γυαλιστερά ή ματ, αλλά πάντα ανοιχτού χρώματος.
Απαραίτητο αξεσουάρ για τον άντρα του 2010 η άνετη τσάντα ώμου, οι οποίες είναι φτιαγμένες από δέρμα σκούρου χρώματος.

Hugo: Χρώματα summer 2010 είναι το λευκό, το σιέλ με τόνους από κόκκινο, ενώ και το μαύρο είναι το βασικό, για ένα βραδινό ύφος. Μέρος των κουστουμιών είναι λευκά, από το σακάκι μέχρι τα παπούτσια. Τα αμάνικα μπουφάν φοριούνται πάνω από στενά παντελόνια, τα δε μπλουζάκια είναι διάφανα. Οι καμπαρντίνες είναι νάιλον, οι μπλε και άσπρες ρίγες φοριούνται πολύ, τα σορτς θεωρούνται πολύ τρέντι.

Yves Saint Laurent: τάσσεται υπέρ ενός απλού και γραμμικού στιλ που χαρακτηρίζεται από μονοκούμπωτα σακάκια και παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο. Το κουστούμι είναι πάντα σε μαύρο ή σκούρο γκρι και η ύφανση είναι γυαλιστερή. Η γραβάτα σε χρώμα μαύρο. Το σπορ ντύσιμο, περιλαμβάνει άνετα παντελόνια με πολύ μακριά πουλόβερ και καμπαρντίνες μέχρι ως το γόνατο. Χρώματα: Λευκό, το ανοιχτό καφέ, μαύρο και γκρι.

Dior: Νεανικό στιλ με τα κουστούμια να φοριούνται με t-shirt και πολύ λεπτά πουκάμισα. Ο άντρας για τον οίκο Dior φοράει διάφανα μπλουζάκια και σακάκια με παντελόνια άνετα μέχρι ως τον αστράγαλο. Για το βράδυ, φαρδιά μπουφάν στιλ κιμονό. Χρώματα: μπεζ, λευκό, γκρι και μαύρο.

Νεότερα και για τις γυναικείες τάσεις σύντομα….