Translate - Μετάφραση

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

::. Ήταν η καλύτερη...

Οι διοργανωτές της διεθνής έκθεσης μόδας Interselection 09 που διεξήχθη στο Παρίσι από τις 6 έως τις 9 Απριλίου 2009 στο εκθεσιακό Porte de Versailles, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον την εμπειρία τους και πραγματοποίησαν μια από τις πιο ποιοτικές Διεθνείς Εκθέσεις Μόδας στη Γαλλία!Όλα ήταν ιδιαίτερα αναβαθμισμένα στη πρόσφατη Interselection 09 του Παρισιού. Oι εκθεσιακοί χώροι ήταν όμορφοι και σωστά κατανεμημένοι, η πληρότητα, από πλευράς επιχειρήσεων και ποιότητας προϊόντων, σε σχέση με ότι ενδιαφέρει την διεθνή αγορά ένδυσης, άγγιξε το τέλειο και οι νέες συλλογές ήταν άφθονες.
Από τις πιο γνωστές εκθέσεις της Γαλλίας και όχι μόνο η Interselection δίνει για άλλη μια φορά στις κορυφαίες επιχειρήσεις ένδυσης την ευκαιρία να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και συνεργασίες με άλλες επιχειρήσεις – κατασκευαστές ένδυσης & αξεσουάρ της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής & της Ασίας.

Μας άρεσε:

• Η πληθώρα ενημερωτικού υλικού σε όλα τα περίπτερα.
• Η άψογη και σωστή ενημέρωση μας από το προσωπικό στην είσοδο της έκθεσης.
• Η άψογη - επαγγελματική συνεργασία μας με την κυρία Michelle Lim και την ομάδα της.
• Η επαγγελματική αντιμετώπιση δημοσιογράφων και κοινού από τους ανθρώπους των εταιρειών.
• Το γεγονός ότι υπήρχαν διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες για τις κολεξιόν.
• Τα πολύ επαρκή, για την περίσταση, αναψυκτήρια-καφέ της Έκθεσης και το VIP room.

Όλα αυτά μας βοήθησαν ώστε να μάθουμε μέσα σε 3 ημέρες τις τάσεις που θα παρουσιαστούν, για τις γυναικείες, ανδρικές, συλλογές και αξεσουάρ μόδας και αφορούν τις collections Réassort (Καλοκαίρι 2009), Actua - Fast Fashion (Χειμώνας 2009/2010),Long Terme (Καλοκαίρι 2010).

Η καρδιά λοιπόν της μόδας χτύπησε και πάλι στο Παρίσι! εικόνες από τα περίπτερα των εκθετών της έκθεσης ήταν στις οθόνες του υπολογιστή σας, όλη η ομάδα του Fashion.gr με επικεφαλή τον stylist Μιχάλη Φιλιππάκη, ήταν σε θέση να σας δώσουν όποια πληροφορία χρειάστηκε το ελληνικό κοινό μέσα από την Interselection 2009.

Το www.fashion.gr ήταν εκεί για να καλύψει την έκθεση και όλα τα γεγονότα με ρεπορτάζ και video μέσα από την WEB TV Fashion.gr VISION.

Ο Μιχάλης Φιλιππάκης & η ομάδα του θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους διοργανωτές της Interselection 2009 στο Παρίσι για την άψογη οργάνωση την άμεση ενημέρωση & διευκόλυνση στο έργο μας ως προς τις ψηφιακές υπηρεσίες, διαμονή & μετακινήσεις μας στην πρωτεύουσα της μόδας, καθώς και το Ελληνικό τμήμα της PROMOSALONS Hellas που πλαισιώνουν οι κυρίες κ. Βασιλική Παπαγεωργοπουλου και κ. Νίνα Φιλιππάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους στην άριστη οργάνωση της ελληνικής αποστολής.