Translate - Μετάφραση

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας

Ένας μοναδικός θεσμός στον χώρο της Ωρολογοποιίας, η Very Important Watches έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 5 έως τις 7 Δεκεμβρίου.


Η σημαντική αυτή διοργάνωση πραγματοποιείται από το 1998 στην Αθήνα και φέτος για πρώτη φορά έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στα εγκαίνια της έκθεσης, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008, οι φίλοι της Υψηλής Ωρολογοποιίας, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τα καλαίσθητα περίπτερα των εταιρειών που συμμετείχαν και να περιηγηθούν στο πολυτελές σαλόνι. Η βραδιά περιλάμβανε πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους και τους σημαντικούς εκθέτες: μία πενταμελής τζαζ μπάντα έπαιζε ζωντανά γνωστά κλασικά κομμάτια και δημιουργούσε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, υπέροχες gourmet λιχουδιές προσφέρονταν στους καλεσμένους ενώ μία πολυτελής έκδοση, το πρώτο τεύχος του νέου περιοδικού για το ποιοτικό ρολόι , «WOW THE WORLD OF WATCHES», προσφερόταν σε όλους στην υποδοχή δίνοντας το στίγμα της διοργάνωσης . Το περιοδικό είναι αφιερωμένο στην Τέχνη της Υψηλής Ωρολογοποιίας και αποτελεί μία υψηλής αισθητικής έκδοση με ενδιαφέροντα θέματα και εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ για το χώρο.
Επίσης, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό συλλεκτικό ουίσκι 30 ετών το «The Macallan» Single Malt Scotch Whisky. Σ’ενα εντυπωσιακό περίπτερο που δέσποζε στον χώρο συνδυάζοντας την τέχνη της ποτοποιίας με την τέχνη της φωτογραφίας παρουσιάστηκαν 6 από τις 1.000 συλλεκτικές φιάλες για πρώτη φορά παγκοσμίως στο πλαίσιο της συνεργασίας του The Macallan διεθνώς με τον διάσημο Σκωτσέζο φωτογράφο John Rankin για τη δημιουργία 1.000 μοναδικών ετικετών.
Στο Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας συμμετείχε και η φωνητική υπηρεσία «Ώρα Ελλάδος» του ΟΤΕ, 14844. Στο πλαίσιο της επικοινωνίας του νέου αριθμού κλήσης (προς αντικατάσταση του γνώριμου παλιού 141) ο ΟΤΕ επέλεξε την Very Important Watches για να παρουσιάσει στοχευμένα την υπηρεσία που αφορά την αναπόφευκτη σχέση όλων μας με το χρόνο και την ακρίβεια. Στο πρώτο τεύχος δε του περιοδικού «WOW THE WORLD OF WATCHES», ο ΟΤΕ είχε παρουσία με ένα advertorial – ιστορική αναδρομή της υπηρεσίας αυτής, με στοιχεία για το πώς δημιουργήθηκε, πότε έγινε η πρώτη ηχογράφηση και πώς φτάσαμε στην ψηφιακή εποχή και στην αλλαγή του αριθμού κλήσης.

Ξεχωριστή παρουσία στο Σαλόνι Ωρολογοποιίας είχε και η Dunhill που πρόσφερε στους επισκέπτες τα premium τσιγάρα και τα πούρα της εταιρείας. Τα προϊόντα αυτά παρουσιάζονταν με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο μέσα σε βιτρίνες παρόμοιες με αυτές των ρολογιών.

Πλήθος επώνυμων αλλά και πολλοί γνωστοί λάτρεις του ποιοτικού ρολογιού επισκέφτηκαν την Very Important Watches, ανάμεσά τους οι κ.κ.: Νίκος Βήχος με τη σύζυγό του, Βασίλης Καρδασιλάρης με τη σύζυγό του, Ίων Βορρές, Τίμος Τζάνες, Έλενα Βρεττού, Ελένη Χέλμη, Βλάσης Χολέβας, Δέσποινα Μοιραράκη, Τζοβάνα Φραγκούλη, Diogo o γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και άλλοι.

Στο κλασικό πλέον Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας «Very Important Watches» συμμετείχαν οι εταιρείες:

CHOPARD, CORUM, DEGRISOGONO, GIRARD-PERREGAUX, JAQUET DROZ, PIAGET, ROGER DUBUIS, STEINWAY & SONS, ULYSSE NARDIN, VAN CLEEF & ARPELS, ZENITH